Que pensez-vous de cette campagne de l'association GosSOS ?

Satisfait du résultat : les SMS reçus ont triplé ces 12 derniers mois !
campanya gossos

Segur que us esteu demanat que fem publicant la foto d’aquest gos tan encantador.

.

I és perquè aquesta setmana ha finalitzat la campanya de microdonacions que hem ideat per l’associació GosSOS i que ha tingut lloc durant els passats dotze mesos.

.

GosSOS, a més de gestionar el refugi de gossos abandonats a l’espera de ser adoptats, també té una xarxa de cases d’acollida per animals amb necessitats especials sigui per la seva avançada edat o per un problema de salut. I sabem que fan una gran tasca que necessita de finançament per tenir cura de les desenes de gossos que passen per les seves instal·lacions cada any.

.

També són una de les entitats que es beneficien de l’SMS social d’Andorra Telecom. Aprofitant aquest servei, vam proposar-los-hi endegar una campanya d’apadrinaments a gossos en acollida. I com funcionava? Els padrins donaven suport a un dels gossos de la campanya fent una microdonació via SMS d’un euro a la setmana. I la resposta va ser molt bona: més de 90 persones han estat padrins d’algun dels gossets al llarg de les 47 setmanes que ha durat l’acció.

.

I el resultat ha estat que entre padrins i donants puntuals, s’han rebut 2.885 SMS, 2.885 microdonacions que han ajudat a que el Sheik, el Chiqui, la Chispa, la Pca i el Pitu hagin estat molt ben cuidats! Un bon exemple que si entre tots sumem, s’aconsegueixen grans resultats!

.

2.885 gràcies a tothom que hi ha aportat el seu granet de sorra.

.

En cliquant ici podreu llegir la notícia complerta publicada al web de GosSOS

fr_FRFrançais