9.889 gràcies!

En els passats 12 mesos, aquests són els fons que hem mobilitzat a benefici de 7 ONG.
9889 gràcies

.

Sempre que ens demanem si Andorra és solidària, la nostra resposta és afirmativa i aquests darrers mesos, els nostres col·laboradors i clients ho han tornat a demostrar.

.

Un dels objectius que ens vam marcar quan vam fundar Andtropia, era la promoció de la solidaritat i ajudar a les ONG a millorar els seus resultats i el seu impacte. I a poc a poc, ho estem aconseguint, o hi estem posant el nostre esforç i granet de sorra.

.

Durant els darrers mesos i gràcies a les campanyes que hem dissenyat per diferents ONG i també al recentment creat moviment #dotzexdotze, les 7 entitats beneficiàries han rebut en total 9.889 €.

.

Si ho mirem per anys, les notícies són positives i treballarem per mantenir aquesta tendència: el 2021, van ser 4.318 € i el 2022, ja en són 5.571 €, un 29% més.

.

Això no seria possible sense la confiança que ens demostren les ONG que ens contacten ni de les persones i empreses que s’animen a col·laborar-hi sigui fent donacions directament o participant en les accions que es proposen.

.

Aquests fons mobilitzats s’estan destinant a millorar el dia a dia dels gossos a la gossera, a organitzar activitats lúdic-esportives per a infants vulnerables i a ajudar a joves a tenir una feina mentre es recuperen d’addiccions, entre d’altres projectes.

.

Però també és important saber i compartir amb els donants quin és l’impacte que s’aconsegueix i és per això, que en breu, ja us podrem compartir els resultats dels projectes finançats. La transparència i la bona comunicació amb els donants són alguns dels valors que volem promoure des d’Andtropia.

.

No deixeu de seguir-nos per estar al dia!

caCatalà