Qui som?

Andtropia és un projecte innovador i únic al país, una empresa especialitzada en la filantropia i projectes amb impacte social.

 

La nostra vocació és ajudar entitats en la gestió de projectes d’àmbit social i connectar la voluntat de fer un món millor col·laborant en iniciatives locals i internacionals que necessiten un impuls per tenir un impacte social significatiu.

 

Som professionals de la gestió de la solidaritat i tenim una visió global, sense perdre de vista els projectes solidaris d’Andorra. Actualment, tenim dues línies de serveis principals. La primera, la gestió de la solidaritat (filantropia) de manera personalitzada i amb projectes a mida. La segona, donar suport a ONG i institucions en els drets dels col·lectius més vulnerables i altres aspectes vinculats amb la gestió d’aquest tipus d’institucions i projectes d’àmbit social.

 

La voluntat d’Andtropia és ser fidels al nostre propòsit i valors. Per tant, hem de ser coherents amb els projectes socials que donin resposta a una bona causa. Per a que un projecte social formi part de les nostre causes, ha de superar els criteris establerts per la nostra empresa. És a dir, valorem la innovació i el com es dona resposta a una problemàtica concreta, com s’arriba als resultats i com ho valoren els beneficiaris.

Els nostres valors són el rigor, l’orientació a resultats, la professionalitat, la confiança i la transparència.

Andtropia en 5 idees

  • Especialistes en liderar projectes socials, tant a nivell local com internacional
  • Proposta d’una idea única, innovadora i inexistent al país en l’àmbit de la filantropia
  • Trobem els projectes a mida dels filàntrops i empreses col·laboradores. Personalitzem al màxim la solidaritat per oferir una experiencia única
  • Vehicle de connexió entre persones i projectes que responen a causes diverses però amb un alt impacte social. 
  • Aportem el nostre coneixement i oferim confiança i seguretat a ambdues parts amb tota transparencia en la gestió

marta alberch terrés

Fundadora i directora d’Andtropia, empresa especialitzada en projectes amb impacte social. Posem en contacte persones que volen contribuir a crear un món millor i projectes de diversos àmbits que necessiten un impuls per posar-se en marxa o per assolir més abast, beneficiant a un nombre major de persones.

 

Llicenciada en empresarials (UOC), en direcció i gestió d’ONG (ESADE) i màster en formació en drets i polítiques d’infància en l’àmbit local (Universidad Pablo de Olavide – Sevilla), entre altres formacions.

 

Articulista habitual al Diari d’Andorra, amb columnes d’opinió centrades en temes socials, solidaris i filantròpics i posant el focus sobre aspectes que afecten directament o indirectament a la infància.

 

Més de 20 anys d’experiència al sector bancari i, posteriorment, 10 anys al capdavant del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef, visitant projectes a Jordània, Tailàndia, Camerun, República del Congo i Mauritània sobre el terreny per conèixer de primera mà com la solidaritat pot millorar la vida de milers d’infants i les seves famílies.

 

Altres hobbies i passions: alpinisme, raids d’aventura, hoquei sobre gel, raquetes de neu, esquí de muntanya, cuinar i viatjar!

caCatalà