Filantropia

Col·lectius vulnerables

Posem en contacte persones que volen contribuir a crear un món millor i projectes de diversos àmbits que necessiten un impuls per posar-se en marxa o per assolir més abast, beneficiant a un nombre major de persones. A través de la solidaritat construïm el llegat d’una persona o institució filantropa. 

La filantropia s'estructura al voltant de dues idees: incrementar el benestar de la humanitat i oferir eines que fomentin la seva prosperitat

La nostra cartera de projectes és àmplia, diversa i amb iniciatives innovadores. Totes les propostes estan alineades amb els objectius de l’Agenda 2030  i classificades segons els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Així, podem oferir projectes des del benestar de la humanitat, protecció dels animals, reforestació de la natura o la recerca mèdica. La nostra cartera és adaptable en funció de les necessitats i inquietuds del donant i l’àmbit geogràfic on es vulgui actuar. Acompanyem projectes d’impacte social a mida perquè la seva contribució deixi empremta.

caCatalà