Gestió Social

Amb una àmplia experiència en l’acompanyament a projectes de drets socials i la defensa dels col·lectius més vulnerables, Andtropia ofereix diversos serveis adreçats a l’administració pública, fundacions i altres ONGs. Volem treballar per garantir la millor qualitat de vida d’aquestes persones, tant a Andorra com a altres països. Aportem el nostre gra de sorra per aconseguir una societat més justa i equitativa i ho fem fomentant la igualtat d’oportunitats, especialment entre infants i joves i altres col·lectius en risc d’exclusió social.

Què fem?

Redacció d’informes i memòries

Elaboració d’informes ad hoc sobre diversos temes: col·lectius vulnerables (infants, immigrants, persones en situació d’exclusió social), normatives actuals, anàlisi de problemàtiques i propostes d’actuació.

Gestió de projectes per a ONG

Som experts en la coordinació de projectes, la logística i gestió de la cooperació internacional. Oferim acompanyament per a ONGs que busquin un professional independent per guiar-los en el camí.

Plans i documents d'actuació

Elaboració de plans i documents d'actuació: assessorament en la redacció de documents estratègics: detecció de problemàtiques, plans d’actuació, acompanyament en l’execució de projectes estratègics.

El nostre servei és personalitzat i adaptable en funció del tipus de client, el servei que busqui. Som professionals orientats als resultats i posem el focus del nostre servei en l’acompliment del nostre propòsit: construir de forma col·lectiva un món millor. La creació d’un món millor no dependrà mai d’una sola acció sinó de la suma de petits gestos. Volem elevar la generositat del donant amb un retorn qualitatiu de la seva contribució.

caCatalà