Col·laborem amb el Consultori d’emprenedoria femenina d’EWL

Si ets emprenedora i si creus que el teu projecte ha d'incloure acció social des del moment 0, aquest post és per a tu!
col consultori ewl 20220413

La setmana passada vam signar un acord de col·laboració amb Enterprising Women Lab i Culturàl·lia per participar com a especialistes del tercer sector, en el seu Consultori Gratuït d’Emprenedoria Femenina. L’objectiu és ajudar a noves emprenedores amb els seus dubtes sobre temes relacionats amb com començar el seu projecte des d’una visió social.

.

Des d’Andtropia, creiem i defensem que l’acció social d’una empresa es pot dur a terme de diferents maneres i que pot formar part de l’estratègia empresarial des del moment en que una emprenedora es planteja el seu projecte, des del moment zero.

.

El ventall de possibilitats per fer d’un projecte d’emprenedoria, un projecte que tingui en compte i incorpori l’acció social d’inici és més ampli del que pot semblar en un principi. Està clar que algunes de les opcions, i potser les més conegudes, són les donacions directes a algun  projecte liderat per una ONG o els patrocinis d’algun esdeveniment solidari.

.

Però per què no incloem entre els nostres proveïdors habituals empreses que ja incloent la vessant social en la seva oferta de serveis? Per què no contractem una agència de disseny gràfic que té entre el seu equip persones amb alguna discapacitat per a que ens creïn el nostre logotip? Per què el càtering del dia de la nostra presentació no el prepara una empresa d’inserció sociolaboral? Aquests són només un parell d’exemples de serveis que una empresa pot contractar i que són oferts per empreses d’inserció social però la llista podria ser més llarga.

.

I com més aviat ho tinguem implementat en l’empresa, com ha passat amb la gestió ambiental i sostenible que ja forma part del dia a dia empresarial i que les decisions ja es prenent tenint en compte la sostenibilitat, més aviat obtindrem resultats amb impacte social.

.

Si estàs pensant en crear el teu projecte i vols saber com el consultori EWL es pot ajudar, en el següent enllaç trobaràs tota la informació i podràs inscriure-t’hi!

https://enterprisingwomenlab.com/consultori/

caCatalà