Cercant projectes amb impacte social

Criteris com la innovació, la resposta, els resultats i la valoració dels beneficiaris són alguns dels que tenim en compte a l’hora d’escollir projectes
pexels-anna-tarazevich-5963174
pexels-anna-tarazevich-5963174

Criteris com la innovació, la resposta, els resultats i la valoració dels beneficiaris són alguns dels que tenim en compte a l’hora d’escollir projectes

.

La voluntat d’Andtropia és ser fidels al nostre propòsit i valors. Per aconseguir-ho, busquem la coherència amb els projectes socials de la nostra cartera per a que donin resposta a una bona causa. Per formar-ne part, valorem, entre d’altres criteris, la innovació i el com es dona resposta a una problemàtica concreta, com s’arriba als resultats i com ho valoren els beneficiaris.

.

Volem que la nostra cartera de projectes sigui àmplia, diversa i amb iniciatives innovadores i que estiguin alineades amb els objectius de l’Agenda 2030. Així, hi inclourem projectes que van des de millorar el benestar de les persones i els animals a la reforestació de la natura o la recerca mèdica. D’inici, aquestes són les causes a les que donem prioritat, els col·lectius vulnerables, la investigació mèdica i el medi ambient amb l’objectiu d’acompanyar projectes d’impacte social perquè la seva contribució deixi empremta.

.

Avui us presentem alguns dels projectes que hem escollit i que esperem que trobeu interessant.

.

En l’àrea de recerca mèdica, un dels projectes dona suport als equips de patologia dels hospitals en la seqüenciació de càncers i altres malalties greus com la Covid-19.

.

Pel que fa als col·lectius vulnerables, hem triat col·laborar amb entitats que treballen en la protecció dels infants que viuen al carrer contra l’explotació de les màfies a les estacions de tren a la Índia a través d’eines biomètriques. També estem al costat de les entitats que donen noves oportunitats de treball a les dones de la Índia incorporant les eines digitals als seus negocis.

.

En quant al medi ambient, volem ajudar a combatre el malbaratament alimentari i alhora garantir l’accés als aliments de famílies vulnerables utilitzant una plataforma que permet una gestió més eficient i ràpida dels excedents connectant amb els beneficiaris més propers. I també fem costat al refugi de gossos d’Andorra que fan una gran tasca oferint una millor vida a molts animals que no han estat ben tractats. Si coneixeu d’alguns projecte interessant i amb impacte social, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i l’estudiarem.

caCatalà