Entrevistes amb l’Anna Pineda

anna pineda - el periodic

L’Anna Pineda és la Directora de Fundraising de Metges Sense Fronteres internacional i serà la propera ponent al cicle de seminaris per a entitats sense ànim de lucre que organitzem amb la Universitat d’Andorra.

.

El divendres 13 (de 17 a 21h) i el dissabte 14 (de 9 a 13 h) de gener tindrà lloc el curs que tractarà sobre la mobilització de fons per a ONG i altres entitats sense ànim de lucre.

.

Ens agradi o no, la recaptació és bàsica per poder dur a terme els projectes de cada entitat i aconseguir resultats pels seus beneficiaris.

.

El passat divendres 23 de desembre, l’Anna era entrevistada per la Carmen Salas a El Periòdic d’Andorra i ens deia que la confiança és el que ens dona el donant i no el podem fallar.

.

Llegeix-la aquí.

El 12 de gener, l’Anna era entrevistada en aquesta ocasió per l’Alba Doral del BonDia Andorra i comenta que els “fundraisers” posen en contacte persones que volen ajudar una causa amb les ONG que posen el projectes en marxa. I que es creen relacions de confiança entre donants i entitats.

:

Llegeix-la fent clic aquí

caCatalà