Il·lusió i solidaritat

illusió i solidaritat

Més idees solidàries i que portem il·lusió a qui les rep!

.

Què seria del Nadal sense el Sorteig de la Loteria de Navidad, de la Grossa de Cap d’Any o del Sorteig del Niño? Qui més qui menys compra algun dècim i espera amb il·lusió rebre algun pessic o perquè no, somniar amb el premi gros!

.

Si sou dels que compreu loteria per aquestes dates o un agraden els  jocs d’atzar, podeu fer-ho i ser solidaris. Un parell d’exemples i segur que me’n deixo d’altres! Unicef Andorra posa a la venda participacions de la Loteria de Nadal a una llarga llista de punts de venda del país que va actualitzant periòdicament. Però m’ha agradat molt la panera solidària de la Fundació Privada Tutelar: massatges, targetes de compra, lots delicatessen, entrades per esdeveniments esportius, articles de perfumeria, i molt més forma part de la panera. Les butlletes estan disponibles a la seu de la Fundació.

.

I seguint amb les tradicions, que me’n dieu de les targetes de felicitació de Nadal però no les que enviem via els nostres telèfons mòbils, no! Que em diríeu d’enviar targetes de paper felicitant les festes als vostres familiars i amics? No trobeu a faltar la il·lusió d’obrir la bústia i trobar una targeta d’algú proper que et desitja un Bon Nadal i un Feliç Any nou i que se t’il·lumini la cara amb un somriure d’orella a orella? Doncs ara és u n bon moment per mantenir i fer reviure aquesta tradició! Moltíssimes opcions de targetes de felicitació de Nadal a benefici de diferents ONG locals i internacionals es poden trobar a la gran majoria de papereries, grans magatzems i oficines de correus del país.

.

Per acabar i en un segon Nadal encara marcat per la pandèmia de la Covid, recordeu-vos de protegir-vos i que millor que amb una mascareta solidària. Tot i que hi ha moltes entitats que n’han fet al llarg d’aquests darrers mesos, en destaco una que també protegeix als nostres amics peluts: la que ha fet l’Associació Gos-SOS que gestiona el refugi d’animals a Andorra. Encara en tenen de disponibles i amb uns dissenys molt “guau”.

.

Esperem que les nostres idees us hagin ajudat de fer d’aquestes festes, una celebració és solidària sense perdre les tradicions!

caCatalà