Dolça solidaritat

regals solidaries 2

Aquí us compartim algunes idees solidàries, aquest cop centrant-nos en regals “comestibles” o quasi!

.

Cada dia falta menys per l’arribada del Nadal i de fer cagar el Tió demanant-li coses dolces i no salades que són més bones com diu la cançó tradicional.

.

Per donar compliment a aquest desig del Tió, us proposem alguns regals solidàries i dolços per si un animeu a que les vostres postres nadalenques siguin també un regal per a aquells que més ho necessiten.

.

Com no podia ser de cap altra manera, els torrons són els grans protagonistes. Un molt bon exemple que podeu trobar al supermercat de Pyrénées o a la seva web són les caixes de la col·lecció ‘Art Cru Andorra’. D’edició limitada, i amb productes gurmet de Torrons i Mel Alemany. A més, els dibuixos de les caixes són disseny de l’Albert Canut i el Sergi Pérez, dos usuaris de la FPNSM.

.

I no deixem aquests dolços nadalencs tan tradicionals per presentar-vos els torrons solidaris de Vicens a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu a iniciativa de RAC1, Amb dos sabors diferents, cremós d’ametlles i praliné d’avellanes, els podeu trobar a la gran majoria de supermercats d’Andorra.

.

I no volem acabar aquest post per un Nadal més dolç, sense presentar-vos el Centre Especial de Treball i Acompanyant a les persones de Lleida i al seva botiga social i solidària Bo de Shalom. Durant tot l’any tenen productes i lots que preparem els beneficiaris del centre i ara per Nadal, es superen any rere any. I us he de dir que les seves galetes Arrugats del projecte social El Rosal són una temptació!

.

I com a última idea d’avui, què us semblen unes flors de Nadal? Auro Jardiners torna a posar en marxa la campanya Poinsettia Solidària a benefici de la Creu Roja Andorrana. Per cada poinsettia venuda, farà una donació d’1 euro.

.

Si coneixeu d’alguna altra acció solidària per aquest Nadal, no deixeu de compartir-la!!!

caCatalà