Regals i solidaritat poden anar de la mà

compres solidàries

En aquestes dates assenyalades durant les quals, se’ns fa difícil no fer compres nadalenques, sí que ens podem proposar fer-les el més solidàries possible.

.

Ara que s’acosten les festes nadalenques amb el tió i els reis molt aprop, és el moment de que la nostra carta sigui el més solidària possible. Avui en dia, moltes de les ONG andorranes (i també estrangeres), ens ofereixen un ampli ventall de productes per regalar i també pel nostre dia a dia, que no tenen res a envejar dels que podem trobar a qualsevol botiga.

.

Per posar-vos-ho fàcil, hem fet un recull d’opcions solidàries per aquests dies que tan us serviran per un regal de l’amic invisible com per a la vostra família. N’hi ha per triar i remenar, com se sol dir.

.

Bijuteria, bosses, decoració de nadal, i molt més és el que podeu trobar a la botiga i&i serveis de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell. Arbres de feltre, sabons, corones de nadal, targeters, entre d’altres productes i regals, fets amb tota la il·lusió per als seus usuaris. El meu favorit la bossa de cotó inspirada en la Frida Khalo i altres artistes de renom.

.

Si us agrada l’artesania i els productes fets amb materials de reciclatge, us presentem dues opcions. D’una banda, tenim la botiga d’Aigua de Coco on trobem collarets i braçalets de materials naturals tan bonics que te’ls emportaries tots però els que són molt divertits i a més sostenibles, són els penjadors per les claus fets amb llaunes i en forma d’autobús! I també podeu comprar música, la de Malagasy Gospel, la coral formada per nenes i adolescents provinents dels barris més desfavorits de Tulear a Madagascar.

.

I d’altra banda, tenim la col·lecció de bosses i fundes que la Marissa d’Andwearis, ha fet a benefici d’Unicef Andorra amb lones de publicitat donades per VSA Comunicació. Peces úniques i que vetllen pel medi ambient i els drets dels infants!

.

I si sou fans dels mercadets de 2a mà, no deixeu de passar per alguna de les botigues que Carisma i els Encants de l’Unicef tenen obertes a La Massana, Sant Julià de Lòria o Escaldes-Engordany. Segur que hi trobareu algun tresor molt especial per regalar a aquella persona també molt especial i donareu suport a projectes molt especials!!!

.

I per acabar el post d’avui, deixeu-me que us presenti la Leela, la Sanju, la Kanchan i la Ruckman. Elles són les quatre artesanes del taller de costura de Naya Nagar, posat en marxa per l’ONG ItWillBe a la Índia. Han dissenyats uns fantàstics mocadors, motxilles, mascaretes, bosses, “katan”, turbants o collarets que els hi garanteixen un salari digne gràcies al qual els seus fills i filles poden anar a escola. Elegància solidària i amb tocs de la cultura hindú!

.

Quin us agrada més? En breu, us amplien informació sobre més regals solidaris.

Compartir article
Autor/a
Més articles
caCatalà