Promoure la solidaritat

Promoure la solidaritat
Promoure la solidaritat @pixabay

Volem donar les eines a les entitats del tercer sector per a que cap dels seus projectes no vegi la llum

Les accions solidaries o els temes socials no sempre omplen portades. Per molts importants que ens semblin a tots els que ens hi dediquem no ho aconseguim sovint. I no tenir la visibilitat desitjada pot fer que projectes que les entitats del tercer sector voldrien tirar endavant per cobrir les necessitats dels seus beneficiaris, es quedin en un calaix.

 

També hem de tenir en compte que el tercer sector a Andorra, té un alt percentatge de voluntariat, i això és molt important, però alhora, dificulta que les persones que en formen part i que el mouen, no tinguin tot el temps que voldrien per dedicar-se a pensar i organitzar accions, a crear i tirar endavant projectes.

 

Des d’Andtropia volen canviar-ho. El nostre propòsit es donar a la solidaritat i als temes socials l’espai que es mereixen amb l’objectiu de que els projectes surtin a la llum i obtinguin resultats i un alt impacte social. 

 

I ho farem acompanyant  a les mateixes entitats ajudant-les a créixer, a posar en marxar campanyes creatives, a tirar endavant projectes innovadors i sostenibles, a analitzar situacions de risc o vulnerabilitat i proposar solucions, a donar-los les eines i trobar els recursos per a millorar els seus serveis i que els seus beneficiaris vegin canvis en el seu dia a dia. Des d’un informe per conèixer la situació real del col·lectiu al que representen passant per co-crear accions de sensibilització o de mobilització de fons a aconseguir donants que se sumin a la seva causa, aquestes serà la tasca que des d’Andtropia volen aportar perquè només entre tots (les 4 Ps que dic jo: persones, sector públic, sector privat i projectes) aconseguirem canviar les coses i fomentar l’equitat al món per aconseguir realitats més justes.

 

Volem que els col·lectius més vulnerables (infància, dona, persones grans, persones amb discapacitat, migrants,…) tinguin una oportunitat per a un present i un futur millor; que cuidem el nostre entorn i busquem projectes que tinguin en compte el medi ambient i la sostenibilitat; i que aconseguim tancar el cercle i fer del món un lloc més equitatiu per a tothom.

Compartir article
Autor/a
Més articles
caCatalà