Voleu ser solidaris aquest Nadal?

nadal is coming-ong

Aquí us deixem un recull de projectes i d’idees d’accions per posar-vos-ho molt fàcil!

Promoure la solidaritat
Promoure la solidaritat @pixabay

Us hem preparat un recull de projectes que són interessants i que necessiten del vostre suport per seguir creixent i obtenir impacte i resultats.

També hem inclòs algunes idees per fer la donació més divertida i participativa amb el vostre equip!

.

Si voleu fer una donació o organitzar alguna acció en benefici d’algun dels projectes, no dubteu a contactar-nos al +376 366 126 o via marta@andtropia.ad

.

Esperem que us agradin i us animeu a sumar-vos i multiplicar la solidaritat!

.

regals solidaries 2

.

A qui o què voleu ajudar?

Fes clic sobre la causa o el projecte que més et mou per a més informació

.

I com podeu ajudar? Podeu fer un donatiu al projecte que més us agradi però perquè no implicar als vostres equips, clients i proveïdors?

Aquí us deixem alguns exemples de com aconseguir sumar a més persones a la vostra acció solidària aquest Nadal 👇👇👇

.

  • Organitza amb el teu equip un esmorzar/berenar solidari: cadascú portar alguna cosa per picar (si es fet a casa, és un plus 😉 ) i tothom que hi assisteixi fa una donació.
  • Què tal un repte solidari? Promou entre els teus empleats una jornada d’hàbits saludables i premia amb una donació cada mil passos fets o per cada kilometre fet en bicicleta o el que us agradi compartir.
  • Un dia en familia: convida al teu equip i a les seves famílies a un dia d’activitats a l’aire lliure mentre gaudeixin d’activitats lúdiques (perquè no pensades per ells mateixos?) i que paguin una entrada solidària per a participar-hi.
  • Regals de Nadal als teus clients? Aquest any que el regal als teus clients siguin beques per a noies o colònies per a infants en risc o aliments per a families vulnerables. Explica’ls-hi a la teva targeta de Nadal i anima’ls a sumar-s’hi!
  • Likes que són més que likes! Si sou actius a les xarxes socials, promociona alguna de les teves publicació i fes un donatiu per a cada like, comentari, retweet, … que facin els teus seguidors.
  • Mercat de 2a mà: recull entre els teus empleats i/o proveïdors productes de 2a mà o d’altres temporades i organitza una venda solidària destinada al projecte que hagueu triat. A més de solidaris, promoureu la reutilització i reduireu els residus!

.

Si vols que t’ajudem a fer la teva acció solidària aquest Nadal, contacta’ns i trobarem la que més se us adigui.

.

Per què Andtropia? @unsplash
Per què Andtropia? @unsplash

.

Entre tots, sumem per multiplicar la nostra solidaritat!

caCatalà